Quantcast

youtube/crackle on the revue

Discussion in 'Logitech Revue' started by lotus, Dec 13, 2011.

  1. lotus

    lotus New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Can anyone tell me how to minimize video on youtube? Since the 3.1 upgrade there is no on-screen option for this.
    Thanks

    Barbara
     
  2. eferz

    eferz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    3,301
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    83
    I don't think there's a way to minimize it. Just pause it or get out of it.
     
  3. lotus

    lotus New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    OOPS. Forgot the Crackle question. When I go to watch a movie, I get no video, but I do get audio. I just get a loading message, which never stops. Any ideas?
    Thanks.

    Barbara
     
  4. CatfishRivers

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    14,605
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    The regular web version of Crackle is currently not working with GTV (as you stated).

    However I went to the GTV optimized version of Crackle and the videos were working good there. Here is the link for the GTV optimized version of Crackle:

    Crackle
     
  5. revue5

    revue5 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    1,099
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    63
    Crackle PQ is very good - audio on the low side, (watched "The INTERNATIOAL" - w/o issues), if your bandwidth is good, then you may need reset - start by cleaning cash/cookies/... in chrome, if not - for reset see -> http://www.googletvforum.org/forum/...e-gtv2-0-ui-pq-netflix-apps-quick-review.html


    Also, do search on Revue to get crackle link.

    Good luck!
     
    Last edited: Dec 13, 2011
  6. chicha29

    chicha29 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    216
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Crackle (and other sites) block users based on location, like if you're not in the United States. In the GTV settings, there's an option: "Do not allow any site to track my physical location". Can that option be used to access Crackle (and other location-blocked web sites) when outside the United States?
     
  7. revue5

    revue5 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    1,099
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    63

Share This Page

Search tags for this page

crackle for logitech revue

,

how to get crackle on logitech revue