Quantcast

VIZIO Google TV Installations question

Discussion in 'Google TV General Discussion' started by dddlgtm, Mar 30, 2013.

  1. dddlgtm

    dddlgtm New Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I know this might be a silly question however I have been looking every where on line for the answer.
    Do I need to have an Aux HDMI output on my cable box or do I just use the hdmi output that goes to the tv now and run it to the google box then to the tv...

    thanks in advance
     
  2. CatfishRivers

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    14,605
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    You use the hdmi output that goes to the tv now and run it to the google box then to the tv...
     
  3. dddlgtm

    dddlgtm New Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    got it working now
     
  4. XJ1992

    XJ1992 New Member

    Joined:
    Apr 13, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Glad you got it working!
     
  5. dddlgtm

    dddlgtm New Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks for the help
     

Share This Page