Quantcast

The Rich Haney Group

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by phoebione, Mar 8, 2013.

 1. phoebione

  phoebione New Member

  Joined:
  Mar 8, 2013
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  0
  Når det kommer til køber eller sælger ejendom, det er ikke altid svært at få oplysninger, men det er vigtigt at få gode råd om hvad man skal gøre med disse oplysninger. Det er, hvor erfaring og professionalisme gør en stor forskel i din ejendomshandel professionel.
  Vi har arbejdet sammen i denne marketplace til næsten 14 år. Vi kender kvartererne, skolerne, transport-korridorer, parker, butikker, restauranter og folk. Vi ved, hvordan du gør tingene ske.
  Vores mål - altid - er at hjælpe vores klienter træffe gode beslutninger. Om du har købt og solgt mange egenskaber eller blot nogle få, eller ingen overhovedet, du kan være behagelig, når du arbejder med os, at vi har været der før, og vi vil hjælpe dig med at forstå processen.
  Vi har hjulpet hundredvis af familier gøre de rigtige beslutninger at få deres ejendom sælges for de fleste mængden af penge, og købe et nyt hjem, ikke der kun passer til deres livsstil, men vil også være en solid investering.
  Vi er oven på markedet som det udvikler sig, fuld tid, professional, knowledgable, omsorgsfulde og god til at arbejde med. Vi lever det hver dag.
   

Share This Page