Quantcast

Sonny NSZ-GT1 after watching a BIG RED "X" Shows

Discussion in 'Sony Blu-Ray Set Top Box' started by santicar21, Sep 27, 2015.

  1. santicar21

    santicar21 New Member

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone has experiences this issue? After I watch cable box thru the HDMI connected to the Sony NSZ-GT1, suddenly a big RED "X" Shows in the screen. I have to reboot the Sony Box, then it works again. But this happens often. Any tips how to fix this?

    Thank you..
     
  2. ChrisG8

    ChrisG8 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Messages:
    3,846
    Likes Received:
    462
    Trophy Points:
    83
    I don't see this, I have 3 GT1s with TiVos connected but I suspect it is an HDMI communication issue. If you are rebooting using the remote command ctrl+alt+delete, that is probably the quickest way to bring it back. If you can figure out when it happens, you may find doing things a little differently can avoid the problem. Does it happen when changing channels often? Does it happen after switching HDMI inputs on the AVR or HDTV? Can you identify anything that seems to result in the error?

    If either the cable box maker or Sony wanted to work on a fix, I suspect a firmware update could solve it.
     
  3. santicar21

    santicar21 New Member

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes, We are watching TV using our SONY Internet TV, then suddenly a big RED "X" Appears.. out of the blues. I don't know what to do :(
     

Share This Page

Search tags for this page
big red x on sony google tv
,

red x sony google tv