Quantcast

Random question....

Discussion in 'Logitech Revue' started by TREYR, Sep 28, 2011.

  1. TREYR

    TREYR New Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So..hooked up my revue a while back using tversity to stream. Which one deletes commercials from recorded tv? When I play them on my HTPC there are still commercials but not when I play through the revue. I tried looking at both products and neither advertised being able to do this...either way it's wonderful.
     
  2. eferz

    eferz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    3,301
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    83
    o_O neither one of them deletes commercials from recorded tv.
     
  3. TREYR

    TREYR New Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Lol! Wow...wonder what's doing it? My HTPC still shows commercials and all the files are coming from the same folder.
     
  4. HeatherA

    HeatherA New Member

    Joined:
    Aug 13, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Does tversity allow you to watch TV recordings recorded with Media Center? I'm trying to find something that will let me watch my recordings through my Revue media player without having to convert all of them? Does this do that on the fly?
     
  5. eferz

    eferz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    3,301
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    83
    Transcoding is one of the best features of TVersity. Most people miss setting the DLNA Media Receiver to the Revue profile, so sometimes a particular format doesn't play because it is being translated into the wrong format. However, I don't believe that TVersity supports WTS files. Perhaps, TREYR can give us more information.
     
  6. TREYR

    TREYR New Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have an HTPC with a dual tuner that records using WMC. Everything that I record using WMC plays through my Revue with no issues.
     

Share This Page