Quantcast

Playon

Discussion in 'Sony Blu-Ray Set Top Box' started by slydog75, Nov 10, 2011.

  1. slydog75

    slydog75 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    anyone able to get PlayOn to work on this box after the update? I just got the box so I don't know if it would have worked before the update (it updated as soon as I fired it up the first time). When I browse Playon, it will let me browse the videos, but when I hit play it just sits there and nothing ever happens.
     
  2. eferz

    eferz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    3,301
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    83
    Are you using g.playon.tv web interface? That's what I have and currently use. I've not been able to get the DLNA server to work appropriately with the Media Player because it does not transcode to a format that is compatible to the Google TV.
     
  3. slydog75

    slydog75 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    typing g.playon.tv just takes me to the playon public website.. What am I missing?
     
  4. eferz

    eferz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    3,301
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    83
    If you do it from your Google TV box and its User Agent is set to "Default" then you'll be redirected to the web server on your PlayOn PC.
     
  5. slydog75

    slydog75 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    ahh, yeah I think I changed the user agent.. I'll set it back, thank.
     
    • Like Like x 2
  6. eferz

    eferz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    3,301
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    83
    You're welcome. Glad to help.
     

Share This Page