Quantcast

Picture in Picture "Blank Screen"

Discussion in 'Sony's NSZ-GS8 / NSZ-GS7' started by mardukeme, Feb 5, 2013.

  1. mardukeme

    mardukeme Member

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    110
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    I have the Sony nsz-gs7 box and when initially resetting the box picture and picture works fine for a while. Then after a while for some reason, Picture in Picture shows a blank screen, but the audio works fine. If I go back to full screen, video and audio work fine.

    The only way I found to fix the issue is by resetting the box again.

    Anybody figure out a fix for this.

    Thanks,

    Mardukeme

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
     
  2. CatfishRivers

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    14,605
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Is it required to do a full factory reset to fix this issue - or do you mean "rebooting" fixes the issue?

    I suggest to try rebooting by pressing: Alt + Ctrl + backspace/DEL on controller before trying the full factory reset.
     
  3. revue5

    revue5 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    1,099
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    63
    Also, give this a try.

    - Change GS7 "Advanced video setting" to "Mode2",
    From Settings > Unit settings > Advanced video setting > Mode2

    if not,

    - Set the GS7 to 720p & check out these "HDMI handshake" suggestions.

    if not,

    I'd suggest all new "high speed cables" (for 2nd Gen GTV boxes) as the first step in debugging connection issues. &




    good luck
    :)
     
  4. mrspock

    mrspock Active Member

    Joined:
    May 14, 2012
    Messages:
    454
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    28
    Not trying to hijack this thread, but I have yet to find a app that supports PiP.
     

Share This Page

Search tags for this page

turn off pip sony