Quantcast

OTA Update Availble V3.4.0 Nov 2, 2012 (NEW) Just Released

Discussion in 'Vizio Co-Star' started by Wisdom, Nov 9, 2012.

  1. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0
    [​IMG][​IMG]

    Their is a new updated for the Vizio Co-Star, OTA Update V3.4.0 Nov 2, 2012 just released ....
    This Update Includes:

    - Improved System Performance And Responsiveness.

    - Google TV Udate, With Expanded Access To Apps, Movies And TV Shows In The New Google Play Store ....





    *PLEASE NOTE: Concerning the recent firmware update, please be informed, this update is a performance firmware updated for the Vizio Co-Star ....

    It had nothing to do with HDMI Pass, DTS, Mkv files and AC3 audio playback ...!

    Now from what I'm being told, these concerns will be addressed in the next firmware updated ....

    If you cannot see the difference in the performance of your Co-Star after installing the new firmware, then maybe you have a bad lemon Vizio Co-Star .....


    *With the new firmware update, your Co-Star runs/works like it's on steroids (More Pep, Less Lag), compared to the old firmware ...!
     
    Last edited: Nov 12, 2012
    • Like Like x 2
  2. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0
    This new update is sweet, I can definitely see the difference in performance and speed now, just what the doctor ordered, yeah ....!(lol)
     
    Last edited: Nov 9, 2012
  3. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    After you have the NEW update on your Vizio Co-Star and you still got problems, I suggest you purchase a new high speed gaming router and increase your broadband speeds on your home network, it's all about (bandwidth) NOW ...!


    THE CURSOR WORKS LIKE A CHARM ...!
     
    Last edited: Nov 9, 2012
  4. shoestringwebs

    shoestringwebs New Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Anybody experiencing this... the Co-Star is on the OTA update notification screen, but pressing "OK" (nor any other button) doesn't do anything. Cursor not available either. Any ideas?
     
    • Like Like x 2
  5. LeadingMan

    LeadingMan New Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    Try arrow keys to make sure you're on the OK (it should highlight). If they don't move, hold blue key and Record button down simultaneously for 5-10 seconds. That should restore the connection so you can then select OK and proceed with the update.
     
    • Like Like x 2
  6. shoestringwebs

    shoestringwebs New Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Thanks. Tried all that. I ended up contacting Vizio support, who could only suggest a reset. I'm at the back of the line for the update, I suppose!
     
    • Like Like x 2
  7. degsie

    degsie Member

    Joined:
    Aug 22, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    18
    Any word on AC3 support?

    Sent from my AT100 using Tapatalk 2
     
    • Like Like x 2
  8. bdcfam

    bdcfam New Member

    Joined:
    Nov 4, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    How do you force the update?
     
    • Like Like x 2
  9. ktklein72

    ktklein72 Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    122
    Trophy Points:
    43
    Location:
    So. Jersey/Philly
    I'm on 231 and when I checked it said no update was available. bla

    Sent from my Eclipsed DROID X2 using Tapatalk 2.4.1
     
    • Like Like x 2
  10. trallyus

    trallyus Active Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    626
    Likes Received:
    91
    Trophy Points:
    28
    Great pics Wisdom!!! Thanks !!!
     
    • Like Like x 2
  11. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    Above is a copy of the new (build.prop) for the Vizio Co-Star upgrade Version U3.4.0 ... I have found out that a lot people have not received the new update as of yet, just be patient it's coming ...!
     
  12. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0
    Please be patient, the new update will be coming to you very soon ... Don't even try to froce it, when it's your time for the update, just have your Co-Star ready ... Vizio Corp rolls out firmware updates to so many people at a time, maybe you will be in the next batch ...
     
    Last edited: Nov 10, 2012
  13. mdvalenz

    mdvalenz New Member

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    Mine is updating now. I will try AC3 and let you all know. I think they would mention AC3 support in the change log if it was added though.
     
    • Like Like x 2
  14. rschauby

    rschauby New Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    AC3 still not working...
     
    • Like Like x 2
  15. LeadingMan

    LeadingMan New Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    AC3 was supported from version 2.3.1 on...
     
    • Like Like x 2
  16. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0
    Did you test AC3 using Plex ...?
     
  17. mdvalenz

    mdvalenz New Member

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    We now have the normal Google Play store instead of the old list version.
    The co-star is running faster
    I was able to install Humble Bundle Beta app, downloading and installing my games now...
    I was able to install Cannabalt and it played great. Going to try more games.
    Go buy the Humble Bundle now!

    No sound on AC3 files with GTVBox
    No sound on AC3 files with Plex
     
    • Like Like x 2
  18. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0
    According to Chip "Mini" Moon AC3 works via Plex ...


    #2.) Vizio Co-Star owners all of you probably know by now Co-Star does support HDMI passthrough. Right now AC3 Audio works fine.

    Vizio is working on rolling out an update for DTS HDMI passthrough but has not given a date.

    So you got two options, let it transcode (in my opinion one of the greatest parts of Plex)

    Or use Handbrake and Re-Encode the file to AC3(cda6) - It only takes around 9-10 minutes per movie if you got a decent processor.


    Thats all I got. [​IMG]
     
  19. mdvalenz

    mdvalenz New Member

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    I have it enabled in the settings menu but I get no sound. Maybe he will see this and let us know how it got it working.
     
    • Like Like x 2
  20. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0
    Mdvalenz did you have a lot of apps that needed to be updated, after you installed the new firmware update ....?
     

Share This Page

Search tags for this page

idea tv ota download