Quantcast

Only people with Revue successfully received the official Android 3.1

Discussion in 'Logitech Revue' started by sparkyscott21, Dec 7, 2011.

  1. sparkyscott21

    sparkyscott21 Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    7,280
    Likes Received:
    103
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Northern Mich.
    Only the people who have successfully received the official Android 3.1 (Honeycomb) update for Logitech Revue.

    All others WILL be deleted!!


















     
    Last edited: Dec 7, 2011
    • Like Like x 14
  2. DCExile

    DCExile New Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    I got it. North Virginia, 10.30-ish AM. Bought my Revue in August.
     
    • Like Like x 6
  3. Scuzzo

    Scuzzo Active Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    285
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    28
    Got it.. about 10am.. north east AL..
    im not going to post up pics or vids.. im still trying to fig this stuff out cant get my camera charged.. just stay cool folks.. its coming... dont give in to the trollish whines of some folks... its real.. and its a real shock after being use to 2.1,, just learning curves and getting use to the new op..

    its coming,, and sooner then ya think
     
    • Like Like x 2
  4. Tommyboy8686

    Tommyboy8686 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    Just received email from Logitech saying 3.1 was on its way. Turned my TV off for the past 2-3 hours, just turned it on, and it had the update message waiting. Downloading now... I purchased my revue in Nov 2011 and currently in Philadelphia, PA.
     
    • Like Like x 2
  5. heath

    heath New Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    bought Revue yesterday, got the update today. WIfe said it prompted around 10am-ish...
    edit: location: Newnan, Ga
     
    Last edited: Dec 8, 2011
    • Like Like x 2
  6. djlexus

    djlexus New Member

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    I got the update. Soon as i got it went straight to the android market and what do i find? Every app says not compatible even the google music app. What the heck is up with that?
     
    • Like Like x 2
  7. Josh

    Josh New Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hollister Ca
    Hey guys just watching tv here in calif 10:30 am and got the update. Still installing so haven't played with it yey, am I the first?
     
    • Like Like x 2
  8. Pailhead

    Pailhead New Member

    Joined:
    Oct 14, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Brownstown, MI
    I got home from work and was prompted for the update. I'm in Michigan, just a little outside of Ann Arbor. I purchased my Revue back in August.
     
    • Like Like x 2
  9. sobriquet

    sobriquet New Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I decided to keep my Revue to check the update out. I got it, but I hadnt been reading the threads about it for a week, so I just downloaded it now at 4:30pm. Is it just me or anyone having trouble with the network connectivity? I wasn't before the update. I got the ethernet cable in, but I also got home wifi.
     
  10. speekeazy

    speekeazy New Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got it about an hour ago . For some reason when i plug in an input the screen continuously flashes like it cant find the right resolution. when i disconnect the input it looks fine. Any ideas ?
     
  11. swould333

    swould333 Member

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Location:
    North Carolina
    Mine was waiting when I got home... yay!!!! pretty kewl... already figured out how to side load apps that you can't in the market from my Droid X via File Expert.... Got Android VNC to work and connect to my work PC and figured out to use "mouse input/d-pad pan" to navagate around the window .. frick'n sweat on my 42" plasma..lol now to see what else we can side load... tried a terminal emulator.. kept force closng.. any suggestions/requests?
     
    • Like Like x 2
  12. djlexus

    djlexus New Member

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Did a factory reset fixed it right up! The apps are great love the classy fireplace app!
     
    • Like Like x 2
  13. Rigaldo

    Rigaldo New Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I received the update a few hours ago, I am loving the new features but when I try to install an app it says this app will be installed shortly but nothing ever happens?
     
    • Like Like x 2
  14. JeeZues

    JeeZues New Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Got the update here and I live in Canada, didn't have to do anything special, just came from work and it was there waiting for me!
    Market seems functional, installed Dragon, Fly game :)
    GTV does not show in my market site (market.android.com) like my other Android devices, anyone has that working?
     
    • Like Like x 2
  15. bkdg100

    bkdg100 New Member

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    104
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    updated in south florida around noon 12/8/11
     
    • Like Like x 2
  16. superdave

    superdave New Member

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    YIPPIE !!! ...nuff said
     
    • Like Like x 2
  17. o51r15

    o51r15 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Mine showed up today 9am Central Ohio. I picked my unit up back in July. I was running the User Debug, but never did the content bypass so I'm just going for it. The User Debug was locking up and crashing on me, had to unplug it daily to keep it working. Hopefully those bugs are gone.
     
    • Like Like x 2
  18. Jacksmyname

    Jacksmyname Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    18
    Just got the update here in South Carolina.
    Two things:
    How do I find my bookmarks?
    The cursor seems a bit jerky; was very smooth before the update.

    Thanks!
     
    • Like Like x 2
  19. Craysh

    Craysh New Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Got mine! Kansas City, MO, USA
     
    • Like Like x 2
  20. TimeHunter

    TimeHunter New Member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Phoenix, AZ, 2011 Dec 09, 4:30 AM. Bought this particular unit just yesterday afternoon.
     
    • Like Like x 2

Share This Page