Quantcast

No SPDIF Main Audio on few HD Channels

Discussion in 'Logitech Revue' started by smosher2005, Dec 24, 2010.

  1. smosher2005

    smosher2005 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi All,

    Audio setup is:
    Charter Cable Motorola DCH3416/HDMI -- HDMI/Revue/SPDIF -- SPDIF/Samsung AV-R720

    Issue is:
    Can't here speakers of movies on some HD channels.

    I can hear the background noice and mumbled background voices fine, but I can't hear the main speaker.

    Troubleshooting so far:
    The HDMI video and audio from my revue to my TV works fine so I'm presently listening to my TV speakers.
    -Rules out the cable input to the revue.

    Is there an issue with the revue not playing the main voice frequencies on some HD channels?

    Thanks,
    Steve
     
  2. sparkyscott21

    sparkyscott21 Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    7,280
    Likes Received:
    103
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Northern Mich.
    Howdy.
    You might want to try a reset..
    On Google home page, go to apps, > settings, >about,> select factory data reset, click reset device..
    You may also want to try another way,hold , control+ alt + delete ( back space )...
    I beleive it may reset back to factory settings,


    Try that out, and let me know if you have any further issues..
     
  3. TheSanTechnologist

    TheSanTechnologist New Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    135
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    I wouldn't do a factory reset just yet!!!!!

    I'd check to see how your STB is sending your audio signal and play with that setting.

    I'd also play with the audio setting on the Revue as well.

    I don't have your STB, but have none of those issues with my Setup which is very similar.
     

Share This Page