Quantcast

No Sound at Startup since update

Discussion in 'Sony Internet TV' started by googletv33, Nov 19, 2011.

  1. googletv33

    googletv33 New Member

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi - my Sony Google TV was working fine until I ran the update to the Google program last week. Now everytime I turn on the tv, there is no sound. I need to go to menu - live tv and select that and then the sound comes on. Anybody else having this issue? Anyone know how to fix it?
     
  2. popeye123

    popeye123 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Almost same problem did some market downloads and no sound at all!
     
  3. charlidino

    charlidino New Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have the same problem, when ever I turn on the tv there is no sound, so the way I recover back the sound is changing channels until the sound comes back.
    I would like to fix that... any help?
     
  4. popeye123

    popeye123 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Well in my case there it turned out to be the sound bar. Trouble shot and there was sound directly from TV through the Sony. So sound going out was not the Sony. Reset the sound bar and worked.
    Good Luck!!!
     

Share This Page

Search tags for this page

sony android tv update no sound