Quantcast

Newbie: Trouble with Setup: No TV signal

Discussion in 'Sony's NSZ-GS8 / NSZ-GS7' started by srcohen, Oct 11, 2012.

  1. srcohen

    srcohen New Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am not getting TV signal.
    Currently: HDMI from TV (in; TV only has one in) to Receiver (out). HDMI from TIVO (out) to Receiver (in). Harmony One remote controls it all.
    Added Sony Unit. HDMI from Sony (out) to Receiver (in).
    Sony unit works fine for Internet (which is my main reason for buying) access and apps, but no TV signal.
    What is correct setup?

    Second issue: tried to watch "Rumble in Air Conditioned Auditorium" (Comedy Central). Could hear sound but no picture.

    Are problems related?

    Thanks
     
  2. chopper

    chopper Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    734
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Canada
    Take the HDMI out from your setup prior to GTV and put that in the input HDMI slot of your GTV box. Then the HDMI out goes to your TV. GTV is a pass through box so all devices pass through it.

    one exception: now place the receiver after your gtv box instead I believe

    so it would be hdmi from tivo to gtv to receiver to your tv in to out in that order I believe.
     
    Last edited: Oct 11, 2012
  3. revue5

    revue5 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    1,099
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    63
  4. srcohen

    srcohen New Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you. The diagram was very helpful.
    :)
     

Share This Page

Search tags for this page

logitech revue no signal to tv