Quantcast

New HD Cable Box

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by RRM, Nov 29, 2011.

  1. RRM

    RRM New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    New user, all was working fine. Changed out HS Cable Box to newer model. Both were Motorola brand but new box not recognized by Sony Blue Ray DVD with Google TV. Tried to reconfigure HDIM input selections without luck. Have set IR Blaster directly in front of box with out luck. Would like to go back to original install procedure. Not certain how. No reset buttons, soft reboot Cntrl/Alt/Del did not help. Any suggestions welcomed.
     
  2. eferz

    eferz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    3,301
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    83
    To perform a factory reset go to GTV Settings > Privacy & security > Factory reset.
     
  3. sparkyscott21

    sparkyscott21 Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    7,280
    Likes Received:
    103
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Northern Mich.
    Welcome to our forum RRM, glad to have you aboard.

    You are in great hands with eferzs' knowledge. [​IMG]
     
  4. RRM

    RRM New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Helped, only one more question, will post a new thread with it.
     
    • Like Like x 2
  5. eferz

    eferz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    3,301
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    83
    You're welcome. Glad to help.
     

Share This Page