Quantcast

Issues with MKV video?

Discussion in 'Logitech Revue' started by foladar, Dec 28, 2011.

  1. foladar

    foladar New Member

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I converted some video while waiting for my Revue to arrive, half of them are about an inch tall (if that) but goes completely across the screen. I used the same settings, nothing changed, but it's about every other one. Works fine on my PC. Any suggestions?
     
  2. bkdg100

    bkdg100 New Member

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    104
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    check source material with media info verify its format first .
     
  3. foladar

    foladar New Member

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How would I do that? It plays, it was converted with the same as the last one, it's just for some reason the dimensions are way off, it's full size on my PC, but it's like an inch on the Revue.
     
  4. bkdg100

    bkdg100 New Member

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    104
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    MediaInfo

    you never said what the source material was , so i assume if you converted it all the same , then the source must have varied. ??
     
  5. foladar

    foladar New Member

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The original source was the DVD, so it went DVD->vob->MKV

    Some work, some have no video, some are about two inches tall but normal width (using handbrake).
     

Share This Page