Quantcast

Is there any way to sideload PrimeTime?

Discussion in 'Google TV Apps' started by droiddude, Feb 12, 2013.

  1. droiddude

    droiddude New Member

    Joined:
    Jan 6, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If there is can I pick up the apk anywhere?
     
  2. Carlszone

    Carlszone Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    1,133
    Likes Received:
    182
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Norfolk Va
    Huh?

    What device do you want to sideload it to.

    More importantly, why???
     
  3. droiddude

    droiddude New Member

    Joined:
    Jan 6, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its a sony nsz-nx7
     
  4. Carlszone

    Carlszone Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    1,133
    Likes Received:
    182
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Norfolk Va
    Are you sure that is the actual name of your device? Try searching for forums for your specific device. I can't find anything under that model number. Is this an android compatible device/tablet? The closest I've come is this Forum.
     
  5. ChrisG8

    ChrisG8 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Messages:
    3,846
    Likes Received:
    462
    Trophy Points:
    83
    I am assuming you mean the Sony NSZ-GS7, have one and there is no need to side load the Primetime app, it is a proper Google TV app acquired through the Play Store.
     
  6. chopper

    chopper Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    734
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Canada
    If you are outside the USA it's won't work! If you would like to try anyway PM me. I will not be held responsible however if you end up bricking your device. Flashing your device with USA firmware is at this point the best option yet it won't do any good because there is no way to enter a Canadian postal code into the USA firmware. So there i no way to get Canadian channel listings. I have entered a fake USA zip just to see it working.
     
    Last edited: Feb 12, 2013

Share This Page

Search tags for this page

droid tv primetime