Quantcast

Frequent 500 errors.

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by retroben, Nov 25, 2013.

  1. retroben

    retroben Active Member

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    332
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
    I am frequently getting an internal server error (500) when visiting any page on this site.
    I am not coming here from google search,but from a bookmark instead.
    This has only recently started to happen to me.
    Something must be messed up in the site.

    I also keep seeing garbage in the text when editing it in this very same post.
     
    • Like Like x 2
  2. CatfishRivers

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    14,605
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Yes I'm experiencing the same issue on my Logitech Revue with this site. I'm glad that you brought it up. I'm thinking that this is a problem that the webmaster needs to look into - because I'm not experiencing the problem on other sites. I've reported the problem to a Forum moderator - and they will be contacting the webmaster.
     
    Last edited: Nov 25, 2013
  3. JohnDroid

    JohnDroid Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Working on this issue right now guys.
     
  4. Carlszone

    Carlszone Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    1,133
    Likes Received:
    182
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Norfolk Va
    Thanks, John.

    I was just getting ready to post the issue.
     

Share This Page