Quantcast

Control Bose Cinemate Series II volume

Discussion in 'Vizio Co-Star' started by bdcfam, Jan 9, 2013.

  1. bdcfam

    bdcfam New Member

    Joined:
    Nov 4, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I would like to use the Vizio Co Star remote to control my Bose Cinemate series III sound system is that possible?

    Thanks
     
  2. yorT

    yorT New Member

    Joined:
    Aug 30, 2012
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Yeah it should be possible. Go to system settings>devices>video and audio devices, then add a new devices.
     
  3. mardukeme

    mardukeme Member

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    110
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Not sure about the co-star but my Sony nsz gs7 controls my Bose fine.

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
     
  4. bdcfam

    bdcfam New Member

    Joined:
    Nov 4, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    That worked thanks for the help
     
  5. pmcd

    pmcd Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Messages:
    374
    Likes Received:
    39
    Trophy Points:
    28
    Mine used to work but I had to reset the Sony and I can't get past the AV setup for the Bose Cinemate without the ir control app crashing. All I need is the code you use. Would you have that?


    philip
     

Share This Page

Search tags for this page

bose cinemate remote app

,
bose cinemate series 2 remote app
,

bose cinemate series ii remote app

,
bose cinemate series ii universal volume code
,
how to control audio out to bose sony kdl55bx520
,
how to control my sony nsz gs7 with bose remote
,
how to operate universal remote apps of or bose cinemate series 2
,
remote app for bose cinemate
,
volume control sony tv remote bose speaker
,
what app can control bose cinemate 2