Quantcast

Cant get zip code verify and other issues

Discussion in 'Logitech Revue' started by rorkin, Dec 13, 2012.

  1. rorkin

    rorkin New Member

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After fooling around with this thing all afternoon , am about to send back..It does seem to talk to the internet yet there seem to be certain services it can not reach.. One of them seems to be the program /zip code database..

    AM running a Linksys wrt610 version 1

    Almost like s firewall blocking or port issue.. Is very weirs .. Can get to Google and apps , not movies and zip code..
    Tried with firewall disabled.. No help
    ANy thoughts would be helpful
    Gan get Amazon and HBO Go.. Weird
     
    Last edited: Dec 13, 2012
  2. chopper

    chopper Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    734
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Canada
    Tell us what GTV unit you are using and perhaps someone with that unit can help. Also try another Zip code ie 90210 for a quick test.
     
  3. mardukeme

    mardukeme Member

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    110
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Had the same problem with one of my Sony gtv when first setting it up. I skipped that step and did a firmware update and came back to that step and it worked fine afterwards.

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
     
  4. alb

    alb New Member

    Joined:
    Mar 4, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Problem solved: Unable to set TV Provider [h=2]Cant get zip code verify and other issues[/h]4 factory resets-
    one hour with Logitech Support-
    wireless and RJ45

    Replaced Vizio Dual Band Router with a spare Linksys E1200 and now everything is fine.:eek:
     

Share This Page

Search tags for this page

e1200 revue zip code

,

zip code logitec revu