Quantcast

Cable TV skipping when connected to Co-Star

Discussion in 'Vizio Co-Star' started by HappyPoppa, Feb 12, 2013.

  1. HappyPoppa

    HappyPoppa New Member

    Joined:
    Feb 12, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I recently purchased cable TV through Surewest in California. When I connected it to my Co-Star the cable broadcast continually skips. I have no idea what is causing this. Has anyone had this issue and if so how did you correct it?
     
  2. plac

    plac New Member

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    54
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    It appears you may be losing signal, or may have a weak signal. Are you using good highly rated hdmi and coax cabling? The old style coax cable is typically not rated for High Definition. I upgraded all coax to quad shield. Might also try relocating cables away from any transformers or power supplies. I've read online that the cable company can also increase (regulate) the signal from the road. Edit: The cable from the road may also be suspect (worn or torn, taking on water; dew and rain).
     
    Last edited: Feb 12, 2013
  3. reaper2380

    reaper2380 New Member

    Joined:
    Jun 20, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i just got Comcast/xfinity HD and plug it in my co star and i get the skipping sound too.if i plug the hdmi into the tv only i dont get skipping sound.only when its plugged into the co star. =/
     
  4. Wisdom

    Wisdom New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,064
    Likes Received:
    187
    Trophy Points:
    0

Share This Page