Quantcast

Anybody Else?

Discussion in 'Sony's NSZ-GS8 / NSZ-GS7' started by overtimeman, Sep 2, 2012.

  1. overtimeman

    overtimeman Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Clemson,S.C.
    I love my GS7 and use it as a stand alone as my TV has a QAM tuner to receive free HD from my cable company.One thing I have noticed when browser the is going to a web page I see a beige screen with vertical black lines flash for a second on the screen.I wonder is something wrong with my unit or is this normal.I did get the two year warranty when I purchased this unit.This is something I see everyday.Has anyone else seen this? Mike
     
  2. tommycat

    tommycat New Member

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    48
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    i do see that. could your HDMI cables
     
    Last edited: Sep 2, 2012
  3. overtimeman

    overtimeman Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Clemson,S.C.
    12:04 AM Nash - (C4PL):
    Using the supplied Remote, press (HOME) and select [All Apps] - [Settings] - [Picture & sound] - [IP content noise removal].
    12:04 AM Nash - (C4PL):
    Se it to High
     
  4. overtimeman

    overtimeman Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Clemson,S.C.
    Sorry about the generic response.Had company knocking at the door.The online chat help gave me this to fix the problem I was seeing.And it worked. Mike
     

Share This Page