Quantcast

Android Box Keep Loading on the logo screen.

Discussion in 'Android TV' started by NicoleJS, Oct 25, 2016.

  1. NicoleJS

    NicoleJS New Member

    Joined:
    Aug 9, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My TV Box is Android 4.4.2, RK3128 Chipset.

    When I turn on the box, it keep loading on the logo screen.

    I tried to press the reset the box, to install the driver and use the AndroidTool to flash it on Windows 8, but it is not able to detect the device? anyone can help? Thanks
    latest ringtones and zedge ringtones or popular ringtones
     
    Last edited: Dec 14, 2016
  2. MaxADAM

    MaxADAM New Member

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    You can consult customer service
     
  3. SophiaL

    SophiaL New Member

    Joined:
    Oct 8, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It's broken... replace it.

    But some more information would be helpful...

    Did you change any of the settings or have a sudden power outage prior to the failure?
    Is this a new box or have you had it a while?
    free ringtones download
    The first time this happened to me it was because I was trying to be clever with the advanced settings! Oops!

    It's unlikely that you'll be able to fix it yourself regardless of how the device came to malfunction, so suck it up and spend another $20 on a new one!
    latest ringtones and funny ringtones free
     
    Last edited: Dec 13, 2016
  4. Frank55

    Frank55 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Mas

    Your box might be bricked,
     

Share This Page

Search tags for this page
android box keep logo
,

android keep loading