Quantcast

Amazon & pandora apps issue

Discussion in 'Vizio Co-Star' started by seanwi, Nov 27, 2012.

  1. seanwi

    seanwi New Member

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    113
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    HI
    Is there other users facing problems in getting into pandoraqamazon site today?
    I launch this two apps today from my costar and tothing happened (pandora logo stuck on the screen and white screen when
    launching the amazon shortcut apps)
    Let me know if it's work at your co-star
     
  2. ChrisG8

    ChrisG8 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Messages:
    3,846
    Likes Received:
    462
    Trophy Points:
    83
    Both work on the Logitech Revue, I believe whatever issue you have is specific to your box, setup or network.
     
  3. seanwi

    seanwi New Member

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    113
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Sounds strange
    Even from my pc i can't reached AMAZON nor PANDORA
    All other apps on my co-star works well ,so it's probably not a network or setup issue.
     
  4. ChrisG8

    ChrisG8 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Messages:
    3,846
    Likes Received:
    462
    Trophy Points:
    83
    Is the PC on the same network? If so, not sure how you have decided it is probably not related to your network or setup, but if both Co-Star and PC can't access just those two sites, I would say that does exclude the issue being with the Co-Star.
     
  5. seanwi

    seanwi New Member

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    113
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Reset my modem/router and then the co-star
    Everything works again now , i guess it was some kind of a network issue

    Thanks
     

Share This Page